Pečlivě jsme vyhodnotili Vaši zpětnou vazbu a právě teď spouštíme novou verzi aplikace, kde jsou doplněné ty nejzásadnější funkce, které Vám usnadní nábor a onboarding zaměstnanců. 🎉


TOP funkce, které jste si přáli

1. Zodpovědná osoba 👩‍💻

S onboardingem je spojeno nekonečné moře úkolů a povinností. Co můžete udělat proto, abyste se v té záplavě neutopili? Rozdělte si seznam úkolů jednoduše s kolegy. Na recepci můžete nově nechat vyrobit klíče a IT oddělení zase vytvoří potřebné přístupy a e-mailové adresy.

Každý v Onboardiu má přehled co má dělat a vy získáte kontrolu nad tím jak jestli onboarding probíhá v pořádku.

2. Šablona úkolů

Nevymýšlejte s každým nástupem znovu kolo. S šablonami si nově můžete pro určitou skupinu zaměstnanců jednoduše připravit svůj vyladěný set úkolů. Při novém nástupu si pak jen vyberete z hotové šablony a konkrétnímu zaměstnanci i zodpovědným osobám se sami přidělí patřičné úkoly.

3. Termín připomínky 🔥

Některé úkoly stačí splnit v den nástupu a jiné je potřeba splnit k určitému datu. Onboardio nově umožňuje obě možnosti a pokud se termín včas nestihne, připomene se Vám nebo zodpovědné osobě. Už se tak nezapomene včas objednat a připravit dáreček na pracovní stůl nebo zařídit firemní benefity. A za HR získáte ultimátní přehled nad plněním úkolů aniž byste se museli sami připomínat.

Další funkce budeme představovat průběžně
v následujících týdnech

Vyzkoušejte novinky už dnes


Pusťte Excel k vodě a vstupte do světa onboardingu s lehkostí! ⛵️ Vyzkoušejte si nové funkce ještě dnes.

Začít ZDARMA