V Onboardio pomáháme nalodit a udržet nadšené firemní týmy. Přečetěte si naše tipy na HR konference, které Vám s tím mohou pomoci. 🙌

HR (R)Evoluce 2023
Letošní ročník bude na téma zrychlená digitální transformace. Dozvíte se jak udržet firmu “nad vodou” v dobách zpomalené ekonomiky, co motivuje zaměstnance ke změně místa nebo je naopak ve firmě udrží. Řeč bude také o firemní kultuře a employer brandingu, které hrají významnou roli v tom, jak se zaměstnanci ve firmě cítí. 🙏

Kdy: 13. 04. 2023
Kde: Jalta Boutique Hotel, Václavské nám. 818/45, Praha 1
Info: tuesday.cz/akce/hr-r-evoluce-2023/


HR Know How 2023
Další očekávanou akcí je HR Know How 2023. Letos na téma spojení HR a byznysu. HR nové doby totiž musí být v těchto těžkých časech připraveno byznys aktivně ovlivňovat. Řeč bude o agilním leadershipu, flexibilitě, digitalizaci a udržitelnosti. To vše formou přednášek, panelových diskuzí a interaktivních workshopů.

Atraktivitu konference podtrhnou zajímaví řečníci a hosté, mezi které patří např. Michal Šrajer z Happiness@Work nebo Veronika Housková z O2.

Kdy: 18. 5. 2023
Kde: Národní technická knihovna, Technická 2710/6, Praha 6
Info: hrforum.cz/akce/18-kvetna-konference-hr-know-how/

Performia 2023
Konference je určena pro všechny, kdo vědí, že ti správní lidé "na palubě" jsou základem úspěšné firmy, ale i ty je potřeba dále rozvíjet a motivovat. Jako každý rok si odnesete velké množství konkrétních tipů a návodů z praxe těch nejúspěšnějších firem. Dozvíte se např. jak udělat, aby komunikace ve firmě správně proudila nebo jak ve firmě zavést gamifikaci.

Kdy: 17. – 18. 5. 2023
Kde: v Praze
Info: performia.cz/konference

HRko v Ostravě
Na bohatý program také láká letošní HRko v Ostravě-Porubě. Poslechnete si případovky z úspěšných HR projektů špičkových firem. A to celé zaměřené na to, jak zlepšovat život lidí ve firmách. V rámci doprovodného programu se zabrousí na témata jako benefity, vzdělávání a motivační systémy.

Kdy: 12. 10. 2023
Kde: KD Poklad, Matěje Kopeckého 675/21, Ostrava
Info: hrko.cz

Happiness@Work 2023
Letošení konference se bude věnovat udržitelnosti a štěstí v práci. Skvělá firemní kultura totiž není jen o vysokých mzdách a benefitech. Jde o něco mnohem hlubšího, co se může stát součástí firmy a prospívat byznysu, lidem i okolí. 👏

Těšit se můžete jako obvykle na zajímavé speakery z českých vod i ze zahraničí. Zájemci se mohou po konferenci připojit také na den nabitý workshopy.

Kdy: 19. 10. 2023
Kde: Kongresové Centrum, 5. května 1640/65, Praha
Info: happinessatwork.live


Vyzkoušejte Onboardio zdarma 💡

Začít na 30 dní ZDARMA