Podzimní období nám přináší nejen krásné barvy a chladnější počasí, ale také příležitost přemýšlet o našich cílech a předsevzetích pro nadcházející rok. Vstupte do nového roku s našlápnutou aplikací a zjednodušte si nadbytečnou administrativu a složité procesy!

🤔 Proč aplikace?

Excel tabulky jsou možná stále pro mnoho firem standardem pro správu informací o zaměstnancích, jako např. informace o kandidátech, nových nástupech a vzdělávání. I sebelepší tabulka je, ale jen pokračováním papírových šanonů, u které každý HR úkon stále nese přemíru byrokracie, jedná se o tzv. “falešenou digitalizaci”.

Při nástupu se musí osobní údaje ručně opisovat do všech dokumentů zatímco HR aplikace se sama postará o bezchybné automatické propsání a předání k podpisu. HR aplikace jednoduše dokáže ušetřit nemalé množství času a energie.

🥷 Výhody nahrazení Excel tabulek aplikací:

1. Automatizace procesů: Onboardio umožnuje automatizaci mnoha procesů, jako je nástupní administrativa, sledování vývoje vzdělávání, připomínání úkolů a mnoho dalšího.


2. Snížení chyb: Při ručním zadávání dat do tabulek může dojít k duplicitě nebo přepsání důležitých údajů. Onboardio naproti tomu pomáhá udržovat přehled o datových záznamech jednotlivých zaměstnanců a minimalizuje riziko duplicit a přepsání dat.


3. Větší přehlednost: Tabulek, které HR týmy spravují je zpravidla velmi mnoho. To poté může vést k obtížnému dohledávání správných údajů. V Onboardiu máte Vy i zaměstnanec vše přehledně po ruce.


4. Snižování nákladů: Automatizace pomáhají aby se v onboardingovém procesu na nic důležitého nezapomnělo a rutinní úkoly a jejich kontrola probíhá automaticky. Díky aplikaci v cloudu, jako je Onboardio, navíc nemusíte ani investovat do hardwaru, serverové infrastruktury a přetěžovat již tak vytížené IT oddělení.


5. Větší bezpečnost dat: Onboardio má větší bezpečnostní opatření a důkladnější nastavení přístupových práv než Excel tabulky, což pomáhá chránit citlivé informace o zaměstnancích.


Onboardio je tu od toho, abyste se mohli v tomto roce více věnovat svým lidem a abyste při plavbě po rozbouřeném onboardingovém moři ⛵️ drželi správný směr a zbytečně neplýtvali energií ani financemi.

Vplujte do světa, kde můžete trávit více času s lidmi namísto zbytečnými složitostmi!

Zajímá Vás jak funguje Onboardio?

Domluvte si představení s někým z našeho týmu, aplikaci a její výhody Vám rádi představíme!

Začít na 30 dní ZDARMA